All for Joomla All for Webmasters

Φ Φαρμακείο

Oι φαρμακοποιοί μαθαίνουν για τον διαβήτη

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Νέες γνώσεις στη φαρέτρα τους προσθέτουν συνεχώς οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών μαθημάτων που διοργανώνει-για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης.

Το πέμπτο μάθημα του 3ου κύκλου, ο οποίος έχει θέμα τον σακχαρώδη διαβήτη, θα γίνει σήμερα, στις οκτώ το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΦΣΘ. Εισηγητής θα είναι ο ενδοκρινολόγος, διδάκτωρ Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, πανεπιστημιακός υπότροφος, Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού Α΄ Παθολογικής Κλινικής νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ», Σπυρίδων Καρράς και τίτλος μαθήματος «Χρόνιες επιπλοκές του σακχαρώδους διαβήτη».

Στόχος των μεταπτυχιακών είναι να επικαιροποιηθούν οι  γνώσεις των φαρμακοποιών σχετικά με τις πιο συχνές παθήσεις που ταλαιπωρούν τους ασθενείς που εξυπηρετούν στα φαρμακεία τους και να αναβαθμιστεί το επιστημονικό επίπεδό τους.

Ο 3ος κύκλος θα ολοκληρωθεί στις 12 Φεβρουαρίου με ομιλητή τον παθολόγο – διαβητολόγο, επιστημονικό διευθυντή στην Κλινική Θέρμη της Θεσσαλονίκης, Άγγελο Κλείτσα και τίτλο μαθήματος «Σακχαρώδης διαβήτης και καρδιαγγειακή νόσος».

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500