All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

«Τρέξαμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη» στον Ημιμαραθώνιο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novο Νοrdisk Hellas, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη» έδωσε το παρόν στο δρομικό γεγονός “Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018”.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη» συμμετείχε σε όλες τις διαδρομές του αγώνα στην Αθήνα, δηλαδή του Ημιμαραθωνίου Δρόμου, του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. και του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. Στην ομάδα συμμετείχαν εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου, καθώς και δημοσιογράφοι από τον χώρο της υγείας.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου δήλωσε:

« Η συμμετοχή μας στο δρομικό γεγονός “Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018”, προκύπτει από την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το γενικό πληθυσμό για το Σακχαρώδη Διαβήτη και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα ότι η πρόληψη και η ρύθμισή του είναι δυνατό να επιτευχθούν με 3 επιλογές:

  1. Αξιολογώντας τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη από μια απλή   εξέταση,
  2. Υιοθετώντας την υγιεινή διατροφή και
  3. Εντάσσοντας στην καθημερινότητά μας την άσκηση».

Η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Hellas κα Μαίρη Καραγεώργου με αφορμή τον αγώνα της Αθήνας δήλωσε:

« Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στο δρομικό γεγονός “Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018”. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την πρόληψη και να προάγουμε την έγκαιρη διάγνωση στο Σακχαρώδη Διαβήτη.

Θα συνεχίσουμε μέσα στο 2018 να εντείνουμε τις προσπάθειες μας τόσο προς στο ευρύ κοινό όσο και στους θεσμούς προκειμένου να αντιμετωπιστεί προληπτικά και αποτελεσματικά η ασθένεια του Σακχαρώδη Διαβήτη».

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500