All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

Δύο Χρυσά Βραβεία για τη DEMO ABEE στα Healthcare Business Awards 2017

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με δύο Χρυσά Βραβεία, στην κατηγορία φαρμακευτικές επιχειρήσεις διακρίθηκε η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ABEE στην διοργάνωση  «Healthcare Business Awards 2017», στα βραβεία που διοργανώνει για 2η χρονιά το Health Daily και η Boussias Communications. Την τελετή βράβευσης που ανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας, παρακολούθησαν πάνω από 400 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου.

Η DEMO ABEE τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και αντίστοιχα με Χρυσό Βραβείο στην ενότητα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. Εκ μέρους του Δ.Σ της DEMO ABBE, τα βραβεία παρέλαβε η κα Ιωάννα Δέμου, η οποία και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι διεθνείς επιτυχίες της φαρμακοβιομηχανίας έρχονται ως επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς του Τμήματος Εξαγωγών, το οποίο και από την πλευρά του Δ.Σ της DEMO θέλω να ευχαριστήσω θερμά σήμερα και να τους αφιερώσω το βραβείο, όπως επίσης και σε όλα τμήματα που εργάζονται με στόχο την ποιότητα και την κάλυψη των αναγκών των ασθενών σε όλο τον κόσμο.  

Κλείνοντας να σημειώσω ότι πέρυσι στην ίδια διοργάνωση βραβεύτηκε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της DEMO κ. Σταύρος Δέμος για την πολυετή προσφορά του στο  χώρο του φαρμάκου. Όταν παρέλαβε το βραβείο είπε μόνο μια φράση  Με αυτή τη φράση θέλω να κλείσω και εγώ σήμερα    «η μεγαλύτερη χαρά μας είναι όταν απεικονίζεται η ελληνική σημαία και το ελληνικό φάρμακο στα κουτιά των σκευασμάτων που φτάνουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη.»

 

Όταν παρέλαβε το βραβείο Κοινωνικής Ευαισθησίας ανέφερε επίσης ότι «για την DEMO   ο σημαντικότερος πυλώνας ανάπτυξης υπήρξε από την πρώτη μέρα ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος  - ως εργαζόμενος.  Ο άνθρωπος – ως ασθενής.  Ο άνθρωπος  - ως απλός πολίτης.  Η DEMO απασχολεί σήμερα 850 εργαζόμενους.  Να σημειωθεί ότι από το  2011 που ξεκινά η ουσιαστική μεγάλη ύφεση για την Ελλάδα η DEMO όχι μόνο δεν προχώρησε σε απολύσεις και μειώσεις προσωπικού αλλά αντιθέτως προσφέρει διαρκώς νέες θέσεις και ευκαιρίας εργασίας.

«Το έργο μας είναι μεγάλο και έρχεται από πολύ παλιά», συνέχισε η κα Δέμου, «καθώς πάντα συνδράμαμε τους φορείς και τις οργανώσεις του τομέα της υγείας αλλά και τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Σε αυτό το ταξίδι της κοινωνικής προσφοράς έχουμε γνωρίζει συλλόγους και οργανισμούς με αξιόλογους ανθρώπους και έργο ενώ στον πυρήνα της κοινωνικής ευαισθησίας της DEMO βρίσκεται και η εθελοντική προσφορά  των εργαζομένων της, με τράπεζα αίματος, ομάδα μαραθωνίου, ομάδα θεάτρου για παιδικά νοσοκομεία κλπ. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εργαζόμενους, στα τμήματα υγείας και ασφάλειας αλλά και επικοινωνίας ενώ κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι για την DEMO ακόμα και η ίδια η παραγωγική της δραστηριότητα βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία κάθε ανθρώπινης ζωής. Η εταιρεία παράγει φάρμακα με ειδικές συνθέσεις, για σπάνια μεμονωμένα περιστατικά κατά παραγγελία, ακόμα και για έναν και μοναδικό ασθενή, κατόπιν ειδικής άδειας. Η δυνατότητα της DEMO να παύσει για 8 ώρες μια γραμμή παραγωγής 15.000 φιαλιδίων ανά ώρα, για να παράγει 20 ή 30 φιαλίδια που θα σώσουν έστω έναν άνθρωπο, είναι για την DEMO ίσως η σημαντικότερη πράξη Κοινωνικής Ευθύνης».

 

Το βραβείο για την Εξωστρέφεια απένειμε στην DEMO ο κ. Νίκος Βέττας, Καθηγητής Οικονομικών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ, ενώ το βραβείο της Κοινωνικής Ευαισθησίας απένειμε ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ευρωιατρική Ελλάδος.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500